Kulta

Runoilija mmarli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tällänen tyttö joka kirjottaa sydämmestä, yleensä surullisia runoja :) <3
 

Sydämmeni sä sykkimään sait,
tunteet pinnalle kokonaisina toit.

Sinua niin paljon kulta rakastan,
että kyyneleet sinulle tänään vuodatan.

Sydämmeni huutaa nimeäsi,
että unissa näen komeat kasvosi.

Sydämmeni sinua niin rakastaa,
että hetki hetkeltä sinua enemmän taas kaipaan.

Selite: 
Rakastan sua kulta
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot