Särkyneet Tunteet

Runoilija mmarli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tällänen tyttö joka kirjottaa sydämmestä, yleensä surullisia runoja :) <3
 

Annan tuskan omistaa
kristallikyyneleet,

jotkan itken,
tähän iltaan
ja katseisiin
haavoittaviin..

Puhallan murentuneet,
kristallikyyneleet,
tomuna kirkkaana,
harmaaseen, utuiseen
tunteiden särkevään
katseeseen..

Näen valon säteet,
jossa särkyneet,
itkevät,
kristallikyyneleet,

tulevat säihkyvinä,
tähdenlentoina,
tunteitten yöhön..

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot