Menneisyyden haamu

Runoilija tuvi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pikkuinen ja herkkä kikattelija.
 

Mustasukkaisuus
Vainoharha
Maallisten ajatusteni tarha.

Menneisyyden haamu pimeästä
Sinua seuraa
Lakkaamatta
Mihin johtaa?

Kaikkialla mielessäni
toisaalla kun olet vieressäni.

Ymmärrätkö ollenkaan?
Itse en muistele, enkä muista puoliakaan.
Muulla ei enää ole väliä kun elämä jatkuva,
sun kanssas kahdestaan.

Vai täytyykö sun ensin rengastaa,
että tajuan sun minut haluavan vaan,
että olen sun oma ainiaan?

Tahdon suhun kaikin voimin luottaa.

Selite: 
Mikä neuvoksi?<br /> Ei siinä mitään vihjettä ole, ei minulla ole kiire minnekään.. Itse vain olen ajatellut, että milloinkahan minä alan tajuamaan :P
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava,,,pidän.

 

Käyttäjän kaikki runot