Aarteeni

Runoilija tuvi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pikkuinen ja herkkä kikattelija.
 

Jostain kaukaa hän vain tupsahti
eteeni tuli ja suloisesti hymyili

Ajattelin, mietin ja ihmettelin
En tiennyt ihastuvani

Se silloin kohdalleen vain kolahti,
rakastuin
nyt olen maailman onnellisin.

Hassu olemus, läheisyys, nauru ja kosketus
Ei ole mitään mistä en pitäisi

Rakastan tänään, huomenna
ja päivinä tulevina

Löytänyt olen aarteeni omani,
siitä en luovu, taistelen
henkeni annan mieluiten,
vuoksi kultani rakkaani.

Selite: 
Karatea tulee jos kukaan koittaakaan ees yrittää! ^^)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot