Tehtävä suoritettu

Runoilija tuvi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pikkuinen ja herkkä kikattelija.
 

Musta savu tulvii oven pielistä
Seassa hiukan harmaavalkoista
Lähtövalmiina

Sisään peremmälle huoneeseen
Täynnä mustaa savua
Näkökenttä pimeänä

Huono kuuluvuus
Ei suuntavaistoa

Seinät paukahtelevat ympärillä
Liekit nuolevat jo kattoa
Lämpö tunkeutuu iholle

Liekit nurkan takana
Tainnutettava suihkulla

Palo on kurissa

Selite: 
Tuli on hyvä renki, huono isäntä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä...

Hyvä...

 

Käyttäjän kaikki runot