Rakkauteni

Runoilija tuvi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.4.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pikkuinen ja herkkä kikattelija.
 

Viikonloppu ikuisesti muistoissani,
koin jotain unohtumatonta kanssasi.
Kuin olisimme asuneet yhdessä,
eläneet onnellisina niin somassa asunnossa pienessä.

Mutta arki tuli jälleen
ja kutsui arki töihin,
hetkeksi vielä jäit viereeni kuitenkin.

Kyyneleet valuivat poskilleni,
mutten antanut sinun nähdä niitä.
Ero olisi tullut vieläkin raskaammaksi siitä.

Ikävöin sinua ennenkun ehditkään edes lähteä,
ikävöin sinua illalla kun katsoin ikkunastani taivaan tähteä.

Nyt odotan uutta vuotta,
meidän ensimmäistämme yhdessä.
Tehdään muistoja unohtumattomia,
katsotaan tähtiä tuntemattomia.
Yhdessä, käsikädessä.

Tiedän rakkauteni kuuluvan sinulle.

Selite: 
Elämäni rakkaudelle<3
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot