Salaa sinua rakastan

Runoilija murmeli710

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

http://daisies-myworld.blogspot.com/
 

Mahassani perhoset lehahtavat lentoon

Älä anna minun luulla liikaa

Etten vain sinuun ihastu kokonaan

Etten joudu sydäntäni paljastamaan

Jos sitä vastaan et ottaisikaan, en tiedä minne sen taas piilottaisin

Ehkä sen kuuluu mennä näin

Ehkä minun kuuluu olla tässä, sinä salaa minun unelmissani

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot