Voi pientä kultaani

Runoilija murmeli710

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

http://daisies-myworld.blogspot.com/
 

Voi pientä kultaani
Mikä sinua ahdistaa?

Jokainen kerta saa minut itkemään
Ei sinun pitäisi tuollaista kokea
Voi pientä rakastani

Olen tukenasi, älä pelkää
Pidän kädestäsi kiinni, silitän hiuksiasi
Olen turvanasi, kaikki on hyvin

Selite: 
Rakas ystäväni kärsii paniikkikohtauksista...Tämä on omistettu hänelle <3
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot