Hajoamispisteessä

Runoilija murmeli710

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

http://daisies-myworld.blogspot.com/
 

Stressaa, ahdistaa, itkettää
Kaikki tuntuu kasaantuvan

Pinnan alle kasaantuu tunteet
En tiedä miten rauhoittaa pää
Kun ajatukset ei jätä sitä rauhaan

Pitäis kaikki kestää, jaksaa tukea toisia
Mutta mitä jos on itsekin harjoamispisteessä?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavan surumielinen.
Joskus pelkkä läheisyys riittää toinen toisilleen tueksi.

 

Käyttäjän kaikki runot