Yökkönen

Runoilija nyan3

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Made in Heaven, I'm Your Destruction.
Made in Hell, I'm Your Destined Lover.

But after all,
be sure to bring some pretty flowers
to the grave of my murderer.

 

Verimaskinen juoksuttaa punaansa
vesivirran mukana kilpaa
viemäriin ja maailmaa kiertämään

Olin pieni toukka silloin
ja päivittäin tuli useita lintuja
onneaan koettamaan

Verimaskinen ei liiku enää,
ei kuule kutsuhuutoja,
näkee vain valoa edellään

Koteloiduin kokeakseni
sen parhaimman aikani
yksin pimeydessäni

Verimaskinen ja rikkosiipinen
taivaltaa poispäin valostaan
keho kylmä koskettaessa

Luokseni tuli valmis,
kauniimpi kaltaiseni
ja minä janosin raitista ilmaa

Verimaskinen tuijottaa tyhjään
vaikka ympärillään
enemmän väkeä kuin koskaan

Valo poltti silmiäni
vaikken pilkkanauruun kaatunutkaan
en ollut vielä valmis kohtaamaan

Verimaskinen nauraa itsekseen
kertomassa vitsejään letkuilleen
valkeassa huoneessaan

Upposin menneisiin
toukan hetkiini
palatessani en muistanut nimeäni

Verimaskinen itkee itsekseen
kertomatta mitään letkuilleen
jotka pitävät hänet tässä maailmassa

En päässyt enää pakoon
en ollut valmis lentoon
puolivalmiit siipeni kannattamaan

Verimaskinen ei ole ihminen,
hän ei ole toukka eikä perhonen
itkee olemassaolollaan

Sekunnit vahvistavat ja kaunistuen
levittäen siipiäni kunnes kykenen
lentämään toiseen maailmaan

Verimaskista syytetään teoista
jotka hän teki ennen koteloitumistaan
ei se ole sama sielu enää

Varttuessani näin sinunkin muuttuvan -
kenties vähemmän kuin minun,
mutta selvästi näkyvämmin

Verimaski hymyillen kuvalleen
painaa terän kurkulleen
nauraen

Mutten koskaan tule olemaan
kaltaisesi sinisiipinen
Kuuletko? Olen yökkönen

"Haistakaa pitkät te päivien varjottaret!
Ette te minua kiinni saa!"

Selite: 
nc
Kategoria: 
 

Kommentit

Huah päätit sitten lyhentää
yökkösesi sanaisia siipiä
sillä aikaa kun perhonen
(tai se oikea yökkö)
käänsi katseensa hetkeksi?

Nice anyway =^_^=

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
nyan3 painajainen 17.11.2007 5 Runo
nyan3 tahdon 31.7.2007 1 Runo
nyan3 Kiss me deadly 17.5.2007 0 Runo
nyan3 Dakishimete 3.5.2007 1 Runo
nyan3 Ikäongelma 17.4.2007 0 Runo
nyan3 Joutsenlaulu 24.3.2007 0 Runo
nyan3 Countless 17.3.2007 0 Runo
nyan3 Yökkönen 7.3.2007 1 Runo
nyan3 -*- 14.2.2007 1 Runo
nyan3 Sakurakoi 12.2.2007 0 Runo