Kiss me deadly

Runoilija nyan3

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Made in Heaven, I'm Your Destruction.
Made in Hell, I'm Your Destined Lover.

But after all,
be sure to bring some pretty flowers
to the grave of my murderer.

 

Kiss me deadly,
hold me, touch me
,
kuiskaan korvaasi
ne kauniimmat sanasi,
joista opin vasta myöhemmin -
ne eivät olleet sinun.

Child prey,
deadly, dead me
,
pyydän kuiskaten,
koska juuri tänään kuulin
etten ole tai tule olemaan
muu kuin "se toinen".

Hold me,
kiss me, kill me - deadly
,
sinulla on jo joku muu?
Vaikken kadu sekuntia
kanssasi, seurassasi,
vereni kiehuu kateutta.

Lay down with me,
and under the sea
,
kuiskaan yksin korvaasi.
Tällä kertaa sanat olivat
sinun
mutta annoit ne hänelle.

Ja viimein, viimeistä kertaa.
"Kiss me deadly."

Selite: 
Y.Y Don't leave me alone, n3y0. . .
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
nyan3 painajainen 17.11.2007 5 Runo
nyan3 tahdon 31.7.2007 1 Runo
nyan3 Kiss me deadly 17.5.2007 0 Runo
nyan3 Dakishimete 3.5.2007 1 Runo
nyan3 Ikäongelma 17.4.2007 0 Runo
nyan3 Joutsenlaulu 24.3.2007 0 Runo
nyan3 Countless 17.3.2007 0 Runo
nyan3 Yökkönen 7.3.2007 1 Runo
nyan3 -*- 14.2.2007 1 Runo
nyan3 Sakurakoi 12.2.2007 0 Runo