Joutsenlaulu

Runoilija nyan3

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Made in Heaven, I'm Your Destruction.
Made in Hell, I'm Your Destined Lover.

But after all,
be sure to bring some pretty flowers
to the grave of my murderer.

 

Kudo minulle lintujen siivistä
lämmin takki talven pakkaseen
Kerää minulle joutsenlaulusta
sävelet yöhön hiljaiseen
Kerro minulle rakkaasi piirteistä
tarina vailla loppuaan
Kävele minulle polkuni valmiiksi
tähän maahan routaiseen

Nostan pääni lumesta
muistaen ne kylmät myrskyt
Nousen siivilleni taivaalle
muistaen sen talven viileyden
Nousten takaisin ylös taivaisiin
muistan lämmittävän katseesi

Kuulen joutsenlaulunsa
kuinka kehrää lankaa elämän sielusta
Katselen hetken tanssinsa
kuinka kauniisti osaa askeltaa
Kipuan mielenharsoaan
kuinka kylmänä se rikkoutuu
Karaisen lammen jäiseen pintaan
kuinka kestäväksi miekkani syntyi

Kietoudun valkeaan lakanaan ja
vaellan loputtomiin paikallani
Valkeat enkelinsiipesi ylläni ja
hymysi edelläni
Rakastan nyt ja aina, koko sielulla,
tämän yhden joutsenlaulun verran

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
nyan3 painajainen 17.11.2007 5 Runo
nyan3 tahdon 31.7.2007 1 Runo
nyan3 Kiss me deadly 17.5.2007 0 Runo
nyan3 Dakishimete 3.5.2007 1 Runo
nyan3 Ikäongelma 17.4.2007 0 Runo
nyan3 Joutsenlaulu 24.3.2007 0 Runo
nyan3 Countless 17.3.2007 0 Runo
nyan3 Yökkönen 7.3.2007 1 Runo
nyan3 -*- 14.2.2007 1 Runo
nyan3 Sakurakoi 12.2.2007 0 Runo