Vain sinua

Runoilija Taruna

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 3.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sydän mun, se lasia on. Helposti särkyvää, hitaasti korjautuvaa.
 

Olen päiviäni tuhlannut, pois antanut
sinun vuoksesi.
Olen kyyneleitä vuodattanut, itkenyt
sinun takiasi.
Olen enkeleiltä toivonut, pyytänyt
sinua

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkkä ja Koskettava runo.

 

Käyttäjän kaikki runot