Tuo poika

Runoilija Taruna

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 3.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sydän mun, se lasia on. Helposti särkyvää, hitaasti korjautuvaa.
 

Katsoi silmiin vain kerran,
niin pienen hetken verran.
Nyt en mielestäin mä saa br />
tuota ihmistä niin ihanaa.

Poika niin suloinen,
tuo tumma hiuksinen.
Vihreillä silmillään,
sekoittaa tytön pään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Awws!
Suloisuus.^^

Suloinen ihastumisruno.

Tutun hämmentävääkin tunnelmaa tässä runossasi. Yksi katse, ja se on menoa sitten, vaikka koittaisi itseään jarrutellakkin! Pidän tästä ehkä noiden riimien takia kovin.

Oi söpö <3

jotenki tutun oloinen runo.. <:
kaunis ja hienosti, sulavasti
kirjoitettu..

suloisen lämmin runo.

aivan uskomattoman suloinen runo! :)

Hieno, sellainen Aito ja Pelkistetty, Suora.
Pidin, Paljon.

 

Käyttäjän kaikki runot