Rohkeus

Runoilija Taruna

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 3.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sydän mun, se lasia on. Helposti särkyvää, hitaasti korjautuvaa.
 

Rohkeus ei ole sitä, että ei pelkää, vaan sitä että uskaltaa näyttää pelkonsa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Viisaita sanoja runoilet.

Osuvaa.

niimpä. Rohkeutta on myös löytää itsensä<3 kiva runo

Viisaita sanoja runoilet.

Osuvaa.

niimpä. Rohkeutta on myös löytää itsensä<3 kiva runo

 

Käyttäjän kaikki runot