Elokuu

Runoilija EmptyShelter

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Keräät niitä, erottelet omat pois.
Kannat ulos ja pakkaat itsesi
Elämästäni. Annan sinun mennä,
Vaikka sekaisin olen.
Rakastanko vai enkö?
En osaa päättää. Vain yksi lause,
Jäisitkö?

Sanoit, muistot rintaa vihloo. Et
Pystynyt nukkumaan.. Vihreällä
Sohvalla. Liikaa muistoja meistä,
Sinusta ja minusta. Viinan pirulla
Alas huuhdoit. Ja kadotit pois
Uudella onnella.. Sinut ja minut, meidät.

Huoraksi annoit haukkua, vaikka
Lämpöäni yritin sinulle antaa.
Sitä kutsutaan ystävyydeksi.

Nyt tiedän, olet onnellinen.
En osannut sanoa, rakastanko vai
Enkö? Nyt tiedän vastauksen, en.
Yksi lause, jäisitkö, juuttui
Huulilleni. En sanonut sitä ääneen,
Hyvä näin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot