.Varjo.

Runoilija EmptyShelter

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kulki jälkiäni,
hiljaa pimeäntäen seinät,
suuteli jalkojani,
kosketti niskaani.
Valon edestä väistyi,
katosi hetkeksi,
mutta tunsin sen
väijymässä minua,
hiljaisilla kaduilla,
yksinäisissä öissä.
Haparoiden hiuksiani
kosketti,yrittäen palata
sänkyyni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot