Entiselle.

Runoilija EmptyShelter

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sä sanoit,että mä oon muuttunut..
Kun enää kulje mustissa ja en enää soita niitä vanhoja kuluneita levyjä.
Ja sä sanoit,että mä oon luovuttaja. Kun en enää elä niinkuin ennen.
Se oli susta omituista,kuinka mä muutuin.
Sä vain katsoit vieressä kun mä kasvoin ulos mun "nuoruudesta",
sä vain odotit ihmettä ja toivoit että mä palaisin.
Sä vain katsoit sanomatta sanaakaan kun kasvoin ulos meistä.
Lopussa sä katsoit mua itkien ja sanoit kuinka muistot riivaa sua.
Mutta minä kasvoin ulos minun masennuksestani,
ja annoin sinulle elämän. Pyyhin ruosteen pois kultaisesta kuorestasi,
ja annoin sinun mennä. Tiesin että näin on parempi. Elä onnellisena, sillä
minä olen jo pitkällä onnessa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tunnelmallinen ja hieno teksti. tässä on tarinaa ja ajatusta alusta loppuun.

tunnelmallinen ja hieno teksti. tässä on tarinaa ja ajatusta alusta loppuun.

 

Käyttäjän kaikki runot