Tyttärelleni

Runoilija EmptyShelter

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä, niin hauras ja hento. Sinä, niin rakas olento. Rakennan sinulle siivet; rakkaudesta,onnesta,surusta ja tuskasta. Kävelen vierelläsi läpi näiden vuosien, keinutan sinut uneen, kannan sinun huolesi. Suojaan kaikelta pahalta, kunnes olet valmis kokeilemaan siipiäsi, kunnes olet valmis lentämään pois.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot