Vain

Runoilija aallokko

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

väärä asento
toinen olka ei nouse
en pysty uhoon
huulilla sana: olen
kuolematon, kun elän

Selite: 
tanka
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella niin kauan on kuolematon kun elää, mitenpä muutoin! Onnea vain, ja pitkää ikää!

Eletäänpä tätä päivää.Onnittelumi

Uhoamatta
elämöimättä elää
joskus kuollakseen

Onnittelu!

hieno upea vain runosi on

Mutta voiko kuolla , jos ei ole ensin elänyt...ja mitä kuolema on ?

 

Käyttäjän kaikki runot