Abba

Runoilija aallokko

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaikkivaltias
taivaan olotilassa,
Jeesuksen Isä,
tapahtukoon tahtosi
täälläkin, tässä päässä.

Surevat silmät
nosta katsomaan peiliin
luottavaisesti,
niin kuin ihmisen Luoja
katsoo kuvastimeensa.

Arkana olkoon
huuliltamme loitolla
pyhä nimesi,
mutta armahda meitä
sydämen luopuessa.

Heijastuksesta
näkyy arkuuteni syy:
väärä oikea.
Herran nimi kirkastuu
toden tapahtuessa.

Selite: 
"Gud som haver barnen kär. Se till mig som liten är. Vart jag mig i värden vänder, står min  lycka i Guds händer. Lyckan kommer, lyckan går, den Gud älskar lyckan får. Amen."
Kategoria: 
 

Kommentit

Lempirunoilijani! <3
 

Käyttäjän kaikki runot