Osa Elämää...

Runoilija km

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Niin minä muutun
kuin syksyiset lehdet
puista pudoten
joka syksy.
Ei hetkeä ilman tuulta
joka minua lennättää,
kunnes minut maa ottaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ylämäki alamäki

Luonnosta löytyy hienoja vertauskuvia

Erinomainen runo. Pidempänä mahdollisesti loistava.

surullisen haikea runo, mikä piirtää silmien eteen maisemaa syksyisestä ilmasta ja mustavalkoisesta tarinasta.

Osuva. Huikean hieno.

Vahva hyvä runo itsestä, muutoksesta vuosi vuodelta.

osa elämää

tämä on väistämätön runo elämän kiertokulusta

Muuttuvaisii ollaan
ja hienon haikea
syysruno upea.

Tällainen on elämän laki

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
km Nimetön 20.10.2014 1 Runo
km Nimetön 20.10.2014 0 Runo
km Nimetön 20.10.2014 0 Runo
km Nimetön 20.10.2014 0 Runo
km Osa Elämää... 2.10.2014 9 Runo
km Nimetön 26.11.2013 0 Runo
km Nimetön 29.4.2013 3 Runo
km Elämästä...ikuisuuteen 26.4.2013 11 Runo
km Nimetön 12.4.2013 14 Runo
km Ikuinen uni... 11.4.2013 0 Runo