Nimetön

Runoilija km

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mitä kirjoitatkin,
ei ole yhdentekevää.
Ajatustesi jälki on
terapiaa,
Ainutlaatuisuudellaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sanoilla voi saada aikaan paljon. Hieno runo *Kiitos

Yleensä ottaen kirjoittaminen on terapiaa.

Näin se on juuri sitä.

Totta.

Hyvin kiteytetty. :)

Juuri niin

Kyllä näin voi todeta.. Hyvä

Aivan oikein, tämä on hyvää terapiaa.

Runo lähimmäiselle...

Lyhyt ja ytimekäs totuus on runosi.
Kirjoittaminen voi tosiaan olla hyvin terapoivaa.

Niin on, terapiaa. Ja myös selkiyttää mieltä.

"Ajatustesi jälki on terapiaa, Ainutlaatuisuudellaan" Tästä tykkäsin erityisesti. Hyvin kirjoitettu!

Juurikin näin!
Lyhyt, oivaltava ja hyvä runo!

Viisaita sanoja tässä!!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
km Nimetön 20.10.2014 1 Runo
km Nimetön 20.10.2014 0 Runo
km Nimetön 20.10.2014 0 Runo
km Nimetön 20.10.2014 0 Runo
km Osa Elämää... 2.10.2014 9 Runo
km Nimetön 26.11.2013 0 Runo
km Nimetön 29.4.2013 3 Runo
km Elämästä...ikuisuuteen 26.4.2013 11 Runo
km Nimetön 12.4.2013 14 Runo
km Ikuinen uni... 11.4.2013 0 Runo