Valkeat kevätaamut

Runoilija Heijastin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aamusumusta kaahaavat joutsenet
kaartavat pääni yli

katsovat ohimennen minua kuin leikillään
Hahaa! Sielläpä seisot ravassa, kun me lennämme puhtaan kirpeässä ilmassa!

Mutta pian on kesä ja aamusumu muuttuu usvaksi.
Ja minä saan paistatella auringossa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä tunnelmaruno, joka heräsi
ja kasvoi loppua kohti.

Luin useaan kertaan ja pidin.

 

Käyttäjän kaikki runot