Kylmä kahvi kaunistaa?

Runoilija Heijastin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kahvinkeittohetkenä pitää olla tarkka,
pitää muistaa laittaa vesi säiliöön,
ei sovi unohtaa puruja!

Tarkista, että johto on seinässä ja muista laittaa keitin päälle

Mokomainen tippalukko, se on minun arkkivihulaiseni!
Mutta maistuu se kylmä purukahvikin

Ehkä ensikerralla muistan tarkastaa koko listan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot