Nimetön

Runoilija Heijastin

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuin kärpänen lentelisi sisälläni,
tekisi mieli juosta!

Voisin vain kiljua ilosta ja nauraa,
hyppiä kuralätäkössä saappaineni

Tekisi mieli avata suu niin ammolleen,
että ilo pääsisi ulos! Siihen melkein pakahtuu muuten!

Mutta mitä jää jäljelle, jos nyt tästä nousen ja päästän riemuni valloilleen?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot