Tyytyväisyyden
tuolta puolen
hiivin hitaasti
kohti tuhoa.
Et antanut
mahdollisuutta
pysyvyyteen.
Miten kerrot
tämän
muille?
Miten selität
tämän enää
mitenkään
uskottavasti
minulle.
Luotan sinuun
vain
valkoisena valheena.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
hyvä runo!
hyvä runo!