Takku.

Runoilija gootti etana

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

njuunjuu
 

Takku on takkuinen ja pörröinen jota kaikki pörröttää kunnes karvat taivaaseen leviää ja ihmisten suuhun kerkiää aiheuttaen köhinää ja röhinää ja myös jonkun mahassa pöhinää. Takku yksin vollottaa kunnes punkilta halin saa ja sitten he menevät yhdessä pussaamaan.

Selite: 
möö huono
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienoa, ihanaa sekopäisyyttä.

öh:I?

mikä tämän idea oli? en löytänyt edes tekotaiteellista koomisuutta tästä.

Hubaisa runo. :D Saa hymyilemään. Ainakin piristi!

Rivitystä voisit ehkä vähän miettiä, pötköön kirjoitettu teksti ei ainakaan lisää runon luettavuutta. Riimitkin ovat osin vähän väkinäisiä, mutta joka tapauksessa tämä oli oikein hauska runonen!

Mun mielestä tässä oli jotain kovin herttaista ja lämmintä. Riimit ei ehkä ihan osu kohdilleen, mutta hyvä mieli tuli ja se lienee tärkeintä!

ihana :)

 

Käyttäjän kaikki runot