Rahan ihanuus.

Runoilija gootti etana

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

njuunjuu
 

Raha on kaunista ja ihanaa kun sillä oman kilpikonnan ostaa saa.
kun rahaa kilpikonnalle antaa nii alkaa se hulluna laulamaan.
Mutta rahasta ei kilpikonna ei polkkaa ala tanssimaan.
Rahalla saa myös norsun,tosi himo ronsun joka uikkareita mutustaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

: DDDD

:--------DD

Hei kamoon,
pistä edes vähän yritystä peliin.

Mut ei, tykkään tästä siltiki
vaikka tää ny onki vähän tollasta pakonomaista riimittelyä,

hyvää uutta vuotta!

Nauroin tälle ääneen. Ihan hyvässä mielessä, se tuli aivan luonnostaan. Jotenkin hauska :D

En tiedä edes mistä moinen koomisuus johtuu, ehkäpä, toivottavasti se oli tavoiteltua :')

vakavasti otettava tämä ei missään nimessä ole, mtuta mikäs siinä sitten ^-^

heh... aika hauska =)

 

Käyttäjän kaikki runot