Enkelii

Runoilija gootti etana

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

njuunjuu
 

Enkelit tarvitsevat rakkautta elääkseen joten oletko sinä minun enkelini tänään ja ikuisesti?
Enkelit ovat kauniita ja kuten sinäkin joten ole minun enkelini.
Enkelit ovat ihania yhtälailla kuin sinäkin joten ole minun enkeli.

Selite: 
en tiedä miksi tein tämän kaamean runon jos tämä on edes runo.
Kategoria: 
 

Kommentit

vautsi.
runo oli nättejä sanoija.
Jotain kuinkin puuttui.

Tästä runosta ei saa hirveää tekemälläkään. Tämä on hieno, hyvä vaikka jotain tästä vielä puuttuu. ei ihan iske minuun kunnolla mutta tämä on todellakin hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot