Lopussa kiitos seisoo

Runoilija JiiMii

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mietin usein, olenko tarpeeksi hyvä äiti?
Pidänkö sinusta tarpeeksi hyvää huolta?
Näytänkö rakkauttani?
Osaanko pitää kuria?
Voin vain toivoa, että kun kasvat aikuiseksi,
saan kiitosta siitä että olen kasvattanut sinut hyvin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

vain hyvä äiti kantaisi huolta noista asioista
pisti ajattelemaan

 

Käyttäjän kaikki runot