sinulle

Runoilija Ajattelia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nämä eivät ole varsinaisesti runoja, mutta ajattelin nyt vain vähän näyttää mitä kirjoitan paperille. Näitä olen tehnyt jo monia. Eikä nämä ''runot'' ole mitään verrattuna teidän omiinne.
 

sydämestäni lähde et, vaikka kauaskin kävelet.
kanssasi elämäni jaan, sä et mun sydämestä
koskaan lähteä saa, vaan oot siellä ainiaan. ♥
kaikki me yhdessä koetaan, kumpikaan ei
jätä toista kaatumaan vaan yhdessä loppuun asti eletään. ♥

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hih, söpöä

 

Käyttäjän kaikki runot