Salainen ihailija

Runoilija Ajattelia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nämä eivät ole varsinaisesti runoja, mutta ajattelin nyt vain vähän näyttää mitä kirjoitan paperille. Näitä olen tehnyt jo monia. Eikä nämä ''runot'' ole mitään verrattuna teidän omiinne.
 

Onneksi en mun murheilla sua paina,
vaan parempi et en
kerro tunteitani aina.

Elä elämääsi, jatka unelmiasi
tulen perässäsi, sua
tarkkaillen ja ihaillen ;

''Kerran sain sua rakastaa.''

Kerro tunteistani en, vaikka
itseäni samalla sillä puukottaen
Sydämeni kolhiintuu, moniksi
osiksi kasaantuu.

Olen salainen ihailijasi,
aina rinnallasi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

AU! Tuttuu juttuu..

 

Käyttäjän kaikki runot