Vielä kerran

Runoilija Ajattelia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nämä eivät ole varsinaisesti runoja, mutta ajattelin nyt vain vähän näyttää mitä kirjoitan paperille. Näitä olen tehnyt jo monia. Eikä nämä ''runot'' ole mitään verrattuna teidän omiinne.
 

Haluun vaan kerran sua
vielä rakastaa edes hetken,
en tarvi enempää, jos sua saan
rakastaa vähän aikaa vaan.

Sua sen jälkeen tuun kaipaamaan,
joten kehotan sua mun luokse palaamaan.

En toivo enempää jos sua kerran
suudella saan.

Anna edes vähän rakkautta ~
Allow at least a little love

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot