Rakkauden kaksi puolta

Runoilija naapuri

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Niinpä niin... pohjoinen Lappi, yötön yö, lämpimät kesäillat... Pistää vielä tämänkin ikäisen "ukon" sekaisin ja ihmettelemään maailman menoa. :P
 

Rakkaus on voima, joka auttaa sinua jaksamaan,
iloitsemaan uusista asioista, ihmisistä elämässäsi.
Saaden sinut omistautumaan jollekin.
Se saa sinut antamaan kaikkesi aina uudestaan ja uudestaan...
ruokkien sinua ehtymättömästä varastostaan jossain universumin kätköissä.

Se on myös koettelemus, kenties jopa kompastuskivi.
Saaden ajatuksesi joskus horjumaan, mielesi sekaisin, tekemään asioita sen enempää ajattelematta...
Isket siihen sydämesi aivan kuin iskisit varpaasi kiveen.
Se sattuu vimmatusti saaden sinut toivomaan, että se tuska loppuisi,
rakastumisen tuska, niin raastava mutta silti niin nautinnollinen tunne, loppuisi...
yhdentekevää millä tavalla, kunhan se piina olisi ohi etkä enää tuntisi mitään, jatkaisit vain eloasi... ilmeettömänä, tunteettomana robottina muiden robottien keskellä.

Että voikin jokin niin ikiaikainen tunne ollakin yhtäaikaa niin ihana ja julma...

Selite: 
no jopa vain... kaikkea sitä joskus mieleen putkahtaakin...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot