Arvoituksia ja toiveita

Runoilija naapuri

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Niinpä niin... pohjoinen Lappi, yötön yö, lämpimät kesäillat... Pistää vielä tämänkin ikäisen "ukon" sekaisin ja ihmettelemään maailman menoa. :P
 

Taas on edessä hetki arvoituksellinen,
tämän ihmiselon ihmeellisen.
Onko edessä onni, rakkaus
vai koittaako taas kerran pettymys?

Ehkä tulkitsen kaiken väärin,
kun kuuntelen ääntäsi,
seuraan eleitäsi...
Seurassasi viihdyn mielin määrin,
viivyttelen lähelläsi,
kaipaan läheisyyttäsi...

Toivon,että ratkeaisi pian arvoitus tämä
Ja löytyisi sinusta kumppani, sydänystävä.

Selite: 
noh... siinäpä olis TOOODELLLA pitkän tauon jälkeen uutta...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot