Muistot...

Runoilija naapuri

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Niinpä niin... pohjoinen Lappi, yötön yö, lämpimät kesäillat... Pistää vielä tämänkin ikäisen "ukon" sekaisin ja ihmettelemään maailman menoa. :P
 

Muistot nuo ajan kultaamat...
Tuovat huulille hymyn, saavat ilon ja onnen tunteet kumpuamaan
syvältä sisältä ja lämmittävät mieltä...
Mutta myös...
Repivät auki haavat sisälläsi, saavat tunteet tuskalliset pintaan nousemaan
nostavat esiin pedon sisälläsi, saaden mielenrauhasi järkkymään...
Kunpa voisikin valikoida mitkä pitää, toiset lopullisesti hävittää.

Selite: 
"niin monen vuoden jälkeen...."
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot