Säkkipillipiipari

Runoilija Elisabeth

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 


Epävakaata
sadekuuroja
pilvipoutaa
ja
paperisilppua

 Lumoutuneena puistonpenkillä
taidan olla ainoa
vailla päänsärkyä

Ja sinun kanssasi lennän
vaikka maailma loppuisi
-karataanko?

Kun kerran itsesi myit
pikkurahalla
soita vielä kerran
minut pyörryksiin

Selite: 
Mutta eihän säkkipillinsoittajaan voi rakastua.. eihän?
Kategoria: 
 

Kommentit

aivan ihana! suoraan suosikkeihin

 

Käyttäjän kaikki runot