Turhamaisuuden tumma yösoitto

Runoilija Elisabeth

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Seinilläni kulkee
valon ja varjon
rajoja

Minut erotetaan jostakin
Leikin sukupuuttoa
viimeinen täällä

Sydänlanka lyhenee
vaikeroiden



Ruumiini lattialla

Mädäntyviä omenia
-vai omenoita?
Jaksaako tuota
nousta miettimään?

Tästä näen sumeasti
mutta tarpeeksi selvästi
jääpuikot katulampussa
puhkaisevat maailmani

Viimeisenä mieleen painuu
savun tuoksu
enkä muista hengittää
Selite: 
"Samapa tuo"
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot