Kompastus

Runoilija Elisabeth

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sähkökitaravahvistin
kahvikuppeja
mitä lie

Täällä ei voi edes
hiipiä
hiljaa

Joka ikinen askel
rikkoo
jotain

Ehkä rikkoisin sinutkin
pysy
kauempana

Valoton huone
villasukat raapivat lattiaa

kompastus

Olihan tässä
sähkökitaravahvistin
ja ne kahvikupit

        Siivoamistahan siitä
tuli
Selite: 
Joskus voisi harkita paikkojen siistimistäkin :DD
Kategoria: 
 

Kommentit

yksinkertaisen suloinen (=

ihana =D tuli hyvälle tuulelle, en tiedä oliko se sit tän tarkoitettu tunnelma mutta hyvä oli =)

Todella hieno runo.. tähän tykästyin :))

Ehkä rikkookin mutta ihana.

Suosikit -->

 

Käyttäjän kaikki runot