Tanssii matojen kanssa

Runoilija Runoilevat Mangustit

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sekalainen seurakunta erilaisia hulluja. Tuotantoa tulevi yksinään, erikseen, yhdessä ja ehkä harvalti, vaan taatusti originaalia ja ainutlaatuista!
 

Mä en anna sen häiritä
arvoitukset leijuu ilmassa

kolmemetriä maan sylissä
täällä mä oon posessa

lierot ne jo kaivautuu
ilkkuu elämää vielä sykkivää

kierot madot politiikkojen perseista kurkkii
mä niille ongenkoukkua näytän

miksen saa olla rauhassa täällä syvällä
nuoren miehen elämä ei vieläkään jyvällä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

jopas osu sarkastinen halloweenruno

 

Käyttäjän kaikki runot