Suomalaisen timpurin pösö

Runoilija Runoilevat Mangustit

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sekalainen seurakunta erilaisia hulluja. Tuotantoa tulevi yksinään, erikseen, yhdessä ja ehkä harvalti, vaan taatusti originaalia ja ainutlaatuista!
 

Pösö leimasta läpi mennyt ei
so what hurlumhei
töihin silti sillä meen hei hurlumhei
ja mietin onkohan
virolaisen töömiehen bmw
Ihan okei
hei hurlumhei

poliisi pösömieheltä kilvet poistaa
ajan silti, työni hoidan

joo vittuilkaa vaan
kohta sälöt lentään saan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Levitti hymyn huulillein. Hersyvä kapinallisen paatos. ;)

Levitti hymyn huulillein. Hersyvä kapinallisen paatos. ;)

Levitti hymyn huulillein. Hersyvä kapinallisen paatos. ;)

Levitti hymyn huulillein. Hersyvä kapinallisen paatos. ;)

 

Käyttäjän kaikki runot