Homoeroottinen suvaitseva hydrauliikkamake

Runoilija Runoilevat Mangustit

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sekalainen seurakunta erilaisia hulluja. Tuotantoa tulevi yksinään, erikseen, yhdessä ja ehkä harvalti, vaan taatusti originaalia ja ainutlaatuista!
 

Mattamusta hydraulimake
suomen kiveykset pelastaa

suomenlippu pippelissä
hydrauliöljy niin kuumaa

nostaa ison kiven
heittää sen itikseen helpostikin

miettii pitäisköhän vaihtaa
öljynsuodatinkin

puhelinkopissa muuntuu
mustasta valkoiseksi



lemmikkinsä laserniilo silmillään

suvaitsemattomat seivästää

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot