Itsemurhametsä

Runoilija Thames

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kulje kohti taloa, pelkää joka solulla
et minkäänlaista valoa nää tällä polulla

kohtaat talon aution sekä vanhan luutarhan
kauan sitten vienyt tauti on myös pienen puutarhan

mietteitäsi maistelet, pelkosi voin lukea
pyörtymistä vastaan taistelet ja otat tukea

*) käy itsemurhametsään nyt, takuulla yllätyt
näät päivät pahoin päätetyt, ja huolet hirtetyt
vain tummat varjot todistaa surutöitä saa
voit askeleitas tiuhentaa, ne pian jäävät taa

ota ase käteesi, tunnustele voimias
se on ainut valonsäteesi kun mietit toimias

pian pääset vaivoistas, nyt jo piippuun kurkista
lentää tietoisuus sun aivoistas kuin rokka purkista

käy itsemurhametsään nyt, takuulla yllätyt
näät nuoruusvuodet nyljetyt, ja haaveet hyljätyt
vain tummat varjot todistaa surutöitä saa
voit askeleitas tiuhentaa, ne pian jäävät taa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Thames Iltaruno 27.9.2014 1 Runo
Thames Liskojen yö 4.6.2014 0 Runo
Thames Itsemurhametsä 4.6.2014 0 Runo
Thames Muka 28.5.2014 0 Runo
Thames Ihmetys 1.3.2014 0 Runo
Thames 22.9.2013 2 Runo
Thames Hymyn takana 17.9.2013 1 Runo
Thames Muutos 15.9.2013 0 Runo
Thames Luonto = aarre 1.9.2013 1 Runo
Thames Nurkassamme 20.8.2013 0 Runo