Hääni

Runoilija Puksu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suunsa aukaisu auttaa saamaan mitä tahtoo.
 

Katselen tuoretta aviomiestäni seisoen keskellä tanssilattiaa. Puheensorina täyttää juhlasalin. Voin vain kuvitella, kuinka onnellisuus paistaa kasvoiltani. Valkoinen pukuni säteilee kilpaa kanssani. Tiedän, että tein oikean valinnan. Tämä on sitä mitä haluan. Tiedän, että hänen sylissään olen turvassa. Sinne kaipaan mutta tiedän, että senkin aika on pian. Ensin on juhlittava meitä.

Mieheni huomaa minun katselleen häntä. Katse, jonka hän minuun luo on elämääkin suurempi, ainakin minulle. Tiedän näyttäväni kauniilta. Astelen mieheni luo. Otan hänen kasvonsa käsieni väliin ja hetken katselemme luottavaisina toisiamme silmiin. Raotan huuliani, suljen silmäni ja suutelen miestäni. Juhlaväki tuntuu aistineen sähkön ilmassa.

Mieheni pehmeät huulet saavat minut haluamaan lisää. Maltan mieleni ja avaan silmäni. Sipaisen peukalollani mieheni ohimoa ja hymyilen tietäväisenä. Otan askeleen taaksepäin ja siirryn jututtamaan juhlavieraitamme. Uusi sukuni tuntuu olevan tyytyväinen. Minusta on juuri tullut ison talon emäntä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Puksu Hääni 25.12.2010 0 Runo
Puksu Paras keino 25.12.2010 0 Runo
Puksu Kidutus 25.12.2010 0 Runo
Puksu Helvettini 14.12.2010 0 Runo
Puksu Miksi? 8.12.2010 2 Runo
Puksu kuolematon 8.12.2010 0 Runo
Puksu Sylisi 8.12.2010 1 Runo
Puksu Haluaisin tietää... 6.12.2010 1 Runo
Puksu Kuvittelen 23.11.2010 2 Runo
Puksu Häpesin 19.11.2010 2 Runo