Kuvittelen

Runoilija Puksu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suunsa aukaisu auttaa saamaan mitä tahtoo.
 

Kuvittelen miltä kasvojesi iho tuntuisi sormieni alla.
Saisinko vapinani lakkaamaan, jotta voisin kohottaa käteni kasvoillesi?
Millaisen tunnemyrskyn kävisin sisälläni?
Antaisitko minun koskettaa kasvojasi?
Antaisitko minun koskettaa sisintäsi?

Kuvittelen miltä ohimosi iho tuntuisi huulieni alla.
Mitä tekisit? Sulkisitko silmäsi?
Antaisitko minun jatkaa?
Antaisitko minun laittaa käteni poskillesi samalla kun suutelen ohimoitasi?
Hitaasti. Nauttien. Jokaisesta sekunnista.
Katsoisitko minua silmiin tutkimaton ilme kasvoillasi?
Pyytäisitkö minua lopettamaan? Jatkamaan?

Kuvittelen miten siirtäisin käteni niskaasi.
Sivellen. Tärisevin käsin. Jatkaen.
Olisin aivan lähelläsi.
Antaisitko minun jatkaa?
Antaisitko minun tuntea tuoksusi?
Siirtäisitkö kätesi vyötärölleni?
Kasvoilleni?

Haluaisitko sinä yhtä paljon minua,
kuin minä sinua?

Selite: 
Ei välttämättä ihan parasta antia..
Kategoria: 
 

Kommentit

Kylmät väreet tuli tätä lukiessa! Ihana!

Kylmät väreet tuli tätä lukiessa! Ihana!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Puksu Hääni 25.12.2010 0 Runo
Puksu Paras keino 25.12.2010 0 Runo
Puksu Kidutus 25.12.2010 0 Runo
Puksu Helvettini 14.12.2010 0 Runo
Puksu Miksi? 8.12.2010 2 Runo
Puksu kuolematon 8.12.2010 0 Runo
Puksu Sylisi 8.12.2010 1 Runo
Puksu Haluaisin tietää... 6.12.2010 1 Runo
Puksu Kuvittelen 23.11.2010 2 Runo
Puksu Häpesin 19.11.2010 2 Runo