kuolematon

Runoilija Puksu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suunsa aukaisu auttaa saamaan mitä tahtoo.
 

vaikka minä kuolisin.
rakkauteni jäisi jäljelle.
se asuu päiväkirjassani sinua koskevissa teksteissä.
se asuu runoissani, jotka sinulle olen kirjoittanut.
se jäisi jäljelle! ehkäpä joku kertoisi siitä sinullekin.

minun kuolemani ei musertaisi maailmaa.
sinun kuolemasi musertaisi minun maailmani.
minun maailmassani sinä olet saavuttamaton ihme.
sinun maailmaasi minä en edes kuulu.

joskus silti meillä oli yhteinen maailma.
se vain vietiin meiltä pois. murskattiin.
me emme uskaltaneet pistää vastaan.
silloin me kuolimme yhdessä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Puksu Hääni 25.12.2010 0 Runo
Puksu Paras keino 25.12.2010 0 Runo
Puksu Kidutus 25.12.2010 0 Runo
Puksu Helvettini 14.12.2010 0 Runo
Puksu Miksi? 8.12.2010 2 Runo
Puksu kuolematon 8.12.2010 0 Runo
Puksu Sylisi 8.12.2010 1 Runo
Puksu Haluaisin tietää... 6.12.2010 1 Runo
Puksu Kuvittelen 23.11.2010 2 Runo
Puksu Häpesin 19.11.2010 2 Runo