Kidutus

Runoilija Puksu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suunsa aukaisu auttaa saamaan mitä tahtoo.
 

Mä luulin etten enää ikinä näkis sua.
Siinä sä sitten istuit.
Yhtä komeana kuin ennenkin.

Kidutit mua kättelemällä
ihan kuten muitakin.
Vaikka varmasti tiesit.
Mitä mä tunnen sua kohtaan.

Mä olin enemmän paniikissa
kuin koskaan aiemmin.
Olis tehny mieli hypätä
läheiseltä sillalta alas.
Ihan vaan sen tähden,
kun nyt tiedät kaiken.

Mä oikeesti luulin
etten sen viestin jälkeen
enää näkisi sua
koskaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Puksu Hääni 25.12.2010 0 Runo
Puksu Paras keino 25.12.2010 0 Runo
Puksu Kidutus 25.12.2010 0 Runo
Puksu Helvettini 14.12.2010 0 Runo
Puksu Miksi? 8.12.2010 2 Runo
Puksu kuolematon 8.12.2010 0 Runo
Puksu Sylisi 8.12.2010 1 Runo
Puksu Haluaisin tietää... 6.12.2010 1 Runo
Puksu Kuvittelen 23.11.2010 2 Runo
Puksu Häpesin 19.11.2010 2 Runo