Tarve

Runoilija tulppaani

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.2.2009
Viimeksi paikalla: 6.12.2015 22:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
2.10.1991

elämä on elettäväksi
 

Minulla on nälkä,
kova nälkä.

nälkä syötävänhyvää vartaloasi.

Minulla on jano,
kova jano.

jano mettä huuliltasi.

Minulla on ikävä,
kova ikävä.

ikävä sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tunnelma on käsin kosketeltava

 

Käyttäjän kaikki runot