Mitä kylvät?

Runoilija tulppaani

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.2.2009
Viimeksi paikalla: 6.12.2015 22:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
2.10.1991

elämä on elettäväksi
 

Kylvööaika meni jo

mutta sinä,

sinä niin pidät kylvämisestä.

Mutta,
on turha kylvää jos ei tiedä mitä haluaa kylvää.

Yritä jo päättää.

Sillä sadonkorjuun koittaessa
olisi mukava korjata varastoon

rakkautta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Valloittavan hieno runo epätietoisuudesta.

Valloittavan hieno runo epätietoisuudesta.

 

Käyttäjän kaikki runot